پروژه تحقیق , مقاله , کارآموزی , پلان معماری , نقشه اتوکد , پروژه , پلان ویلایی , پلان معماری ,
فروشگاه جامع تحقیقات و پروژه هایی دانشجویی

اطلاعیه فروشگاه

زمان شما برای ما مهم است. کارهای زمانگیر را به ما بسپارید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا پیگیری خرید از قسمت پشتیبانی آنلاین که در سمت چپ پایین صفحه قرار دارد استفاده کنید

دانلود پروژه تکنولوژی تولید رب تک محلات رشته صنایع غذایی

دانلود پروژه تکنولوژی تولید رب تک محلات رشته صنایع غذایی در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است   چكيده  رب گوجه فرنگی عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود ۲۸% ودارای ph اسیدی در حدود۳/۴ می باشد.۳%-۲% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,900 تومان

دانلود پاورپوینت سموم مواد غذایی

دانلود پاورپوینت  سموم مواد غذایی سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده •شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند! •دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می شود. •سازمان خواربار جهانی‎ (FAO) و سازمان جهانی‎‎ بهداشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود پاورپوینت سموم مواد غذایی

دانلود پاورپوینت سموم مواد غذایی سم مرگبار در چیپس و سیب زمینی سرخ کرده •شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند! •دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می شود. •سازمان خواربار جهانی‎ (FAO) و سازمان جهانی‎‎ بهداشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,400 تومان

دانلود پاورپوینت تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل

دانلود پاورپوینت تولید مثل و تشکیلات کندوی  زنبور عسل بکرزایی  بکرزایی نوعی تولید مثل در جانداران است که در آن تخمک بدون آنکه بوسیله گامت نر تلقیح شود، خودبخود تقسیم شده و به جاندار جدید ، تبدیل می‌شود که این نوع تولید مثل هم در گیاهان و هم در جانوران دیده می‌شود. دید کلی در هر جاندار ، اعم از اینکه تک جنسی باشد یا هرمافرودیت ، بسیار اتفاق می‌افتد که نتوانند جفت مناسبی پیدا کنند. بیشتر چنین گامتهای ناموفقی پس از اندک زمانی متل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سودکه برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهای تازه نسبت درصد مقدار پرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دانلود پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر تعريف: عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود. جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس: الف)جستجو: اصول آزمايش: بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير اضافه می گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. برای تشخيص بيکرمات دوپتاس در شي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا)

دانلود تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا) درفرآیند پنیر سازی مواد جامد شیربصورت انتخابی تغلیظ می شوند که این تغلیظ از طریق تشکیل دلمه بااستفاده از اسید یا مایع پنیر انجام می شود بعد از آن آبگیری وبر حسب نوع پنیر،فرآیند های نظیر گرما دادن و نمک زنی برای کاهش رطوبت وافزایش زمان ماند گاری آن صورت می گیرد تابرای مصرف کردن بعد بتوان از آن استفاده کرد پنیر فتا امروزه در خاورمیانه به این گونه مصرف می شودنانوفیلتراسیون یک تکنیک جداسازی غشاییشبیه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,200 تومان

دانلود تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا)

دانلود تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا) درفرآیند پنیر سازی مواد جامد شیربصورت انتخابی تغلیظ می شوند که این تغلیظ از طریق تشکیل دلمه بااستفاده از اسید یا مایع پنیر انجام می شود بعد از آن آبگیری وبر حسب نوع پنیر،فرآیند های نظیر گرما دادن و نمک زنی برای کاهش رطوبت وافزایش زمان ماند گاری آن صورت می گیرد تابرای مصرف کردن بعد بتوان از آن استفاده کرد پنیر فتا امروزه در خاورمیانه به این گونه مصرف می شودنانوفیلتراسیون یک تکنیک جداسازی غشاییشبیه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,200 تومان
تعداد صفحه(2):
نظرسنجی
آیا از قیمت محصولات راضی هستید

پشتیبانی